duminică, 13 martie 2011

Fire de bumbac vopsite

Asadar m-am apucat sa-mi vopsesc fire dupa ce am vazut foarte multe fire de nuante si culori pe internet.
Iata ce am reusit sa fac:Ar trebui sa le vedeti in realitate. Sunt foarte, foarte frumoase. Sunt mandra de ele. promit sa fac poze la lumina zilea sa vedeti mai bine nuantele.
Abia astept sa le folosesc.

8 comentarii:

 1. Ai facut nuante frumoase!!!! felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mary ti-au iesit niste culori minunate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase nuantele,cu ce vopsele le-ai facut ? Nu o sa iasa la spalat? Si cerceii din de4grade sint super! Explica-mi un lucru,exista vreo difereta intre crosetat si tatting, mie mi se pare(din ceea ce vad)ca punctul la tatting pare a fi mult mai simplu si ca modelele ar fi mai limitate fata de croset. Parerea mea...e posibil sa gresesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Inca o intrebare, firul de bumbac este acel fir makrame? Imi place ca tii pasul,nu gluma, bravo!

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc frumos.
  Vopselele sunt galus pentru textile.
  Intre crosetat si tatting (sau frivole) este o mare deosebire. Daca crosetatul se lucreaza cu croseta tatting se lucreaza cu suveica. Modelele de crosetat sunt compuse din picioruse, la tatting modelele se compun din inele si lanturi asezate in forme diferite. Nu stiu ce sa zic referitor la modele, exista posibilitati infinite si la una si la cealalta dar eu fiind la inceput in tatting fac lucruri mai simple.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu am cerut lamagazin bumbac la scul si asa mi-a dat. Macrameul pe care il cumpar eu vine la bobina. Mai mult nu stiu sa-ti spun.

  RăspundețiȘtergere
 7. MULTUMESC.Si inca ceva,pentru seara asta....si te las, cite ore dormi pe noapte caci te vad foarte activa, din glog in blog...te invidiez.

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumesc si eu.Am un program cam incarcat, dar o ora imi las oricand si pentru lucrurile mele.Cateodata mai mult, cateodata mai putin, asa cum o sa fie de acum in colo, pentru ca vom merge mai des la tara la gradina.

  RăspundețiȘtergere