duminică, 18 noiembrie 2012

Haideti sa ajutam


"Kids for Kids" este un proiect organizat de o mana de fete extraordinare, cu inima mare si dorinta de a darui.
A inceput timid printr-o actiune despre care puteti sa cititi aici:
http://www.emaramures.ro/Stiri/74571/GEST-UMANITAR-Eleva-premianta-din-Ferneziu-luata-in-grija-de-organizatorii-Maramures-International-Balloon-Fiesta-VIDEO-si-GALERIE-FOTO-

Intre timp ideea a prins contur si se concretizeaza in acest proiect:

"KIDS for KIDS este un proiect social amplu, cu și pentru copii, care urmărește, ca scop final, să ajute un grup de copii înregistrați ca și cazuri sociale, copii abandonați care trăiesc în centre maternale din Baia Mare sau copii proveniți din familii extrem de nevoiașe, să le ofere o mână de ajutor pentru a avea posibilitatea să se dezvolte în același ritm cu ceilalți copii. Fondurile obținute vor fi folosite pentru a ajuta copiii în luna decembrie 2012.

Proiectul KIDS for KIDS este compus din trei părți:



1. O campanie de strângere de jucării, rechizite sau cărți care va avea loc în școli și grădinițe, timp de două săptămâni, 19 - 30 noiembrie 2012, prin care vom invita copiii și părinții să participe la proiect donând o jucărie, rechizite sau o carte. 

2. O zi de activități creative cu copiii în cadrul căreia se vor realiza decorațiuni handmade, felicitări, ornamente, origami, cutii pentru cadouri, etc., cu temă de iarnă, obiecte care vor fi fosite la târgul de jucării și decorațiuni. Scopul acestor activități este dezvoltatea imaginației și a abilităților creative ale copiilor, socializarea, implicarea și în același timp conștientizarea faptului că generozitatea e o lecție care trebuie învățată de mic copil - oferind un ajutor copiilor care trăiesc mai greu, viața devine mai frumoasă. Ziua de activități creative va fi 1 decembrie 2012 și va avea loc în incinta Mall-ului Gold Plaza.
3. A treia parte a proiectului KIDS for KIDS o reprezintă un târg de jucării și decorațiuni în cadrul căruia vom încerca, sub formă de donații, să transformăm în bani toate materialele rezultate în urma primelor două părți ale proiectului, campania de strângere de jucării și realizarea de decorațiuni, fondurile obținute urmând a fi folosite în folosul copiilor beneficiari ai proiectului. Târgul de jucării și decorațiuni va avea loc duminică, 2 decembrie 2012 la parterul Mall-ului Gold Plaza."





Detalii gaiti pe pagina de facebook 
KIDS for KIDS sau pe pagina evenimentului Eveniment

Implicarea mea se va concretiza prin participarea la grupurile de creatie si la targ.
Mai multe va voi povesti pe parcurs

Va asteptam!




Un comentariu: